Produsele bio – chiar sunt altfel?

In jos

Produsele bio – chiar sunt altfel?

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Feb 05, 2015 12:15 pm

Probabil că v-aţi întrebat de multe ori cum de reuşesc terenurile arabile existente să satisfacă necesarul de alimente al unei populaţii în continuă creştere. Din păcate, adesea este nevoie de intervenţii umane violente pentru a se asigura producţia de alimente la preţuri accesibile.
Noile terenuri arabile, practic infertile, trebuie tratate cu substanţe chimice puternice, care sunt, în majoritatea cazurilor, permise, pentru a obţine recolte ce depăşesc producţia normală. Însă din ce în ce mai multe persoane sunt conştiente de pericolul pe care îl reprezintă utilizarea acestor chimicale, care pot rămâne mult timp în alimente, fapt ce cauzează probleme de sănătate pe termen lung.
Cu toate că producătorii de încredere respectă reglementările în vigoare şi aşteaptă ca aceste substanţe să se descompună şi să devină inofensive pentru oameni, multe persoane aleg să consume variantele organice (sau bio) ale unei întregi serii de produse, din diverse motive.

De ce merită să alegem alimente produse organic?
• Cultivarea lor nu poluează mediul înconjurător cu substanţe chimice, deoarece pe post de îngrăşământ se folosesc doar substanţe ecologice, care trebuie să îndeplinească o serie de reglementări stricte.
• Fiindcă aceste substanţe ecologice sunt mai puţin agresive, este nevoie de mai multe resurse umane pentru a obţine aceeaşi eficienţă. În multe cazuri, insectele dăunătoare sunt îndepărtate manual şi prăşitul se face tot manual, astfel încât cumpărătorii de produse bio sprijină şi angajările de personal.
• Deoarece nu folosesc fertilizatori artificiali, fermele bio nu poluează solul şi apele potabile.
• Conform unor studii, produsele care provin de la fermele bio pot conţine cu până la 25% mai mulţi nutrienţi decât produsele obişnuite. Carnea de pasăre şi laptele de la fermele bio conţin mai multe proteine şi o cantitate semnificativ mai mare de minerale, vitamine şi acizi graşi. Gândiţi-vă doar că animalele de la fermele bio au condiţii de viaţă mult mai bune decât cele de la crescătoriile obişnuite.
• În cadrul procesului de producţie, producătorii bio evită utilizarea de substanţe artificiale, folosind, de cele mai multe ori, substanţe naturale aromatizante pentru a obţine gustul dorit; de asemenea, se evită cu consecvenţă aplicarea de potenţatori de aromă şi conservanţi artificiali.
• Preţul produselor bio poate părea mai mare, la o primă vedere, dar trebuie să ţinem cont de faptul că, de aceşti bani, primim produse de o calitate superioară, bogate în substanţe nutritive.
• Fiindcă reglementările privind clasificarea unui produs drept bio sunt foarte stricte, aceasta reprezintă o garanţie solidă pentru clienţi că primesc exact ceea ce scrie pe etichetă!

Pentru a ne proteja planeta pentru generaţiile viitoare, este foarte important să ne modificăm urgent modul de gândire. Paşii mici, şi apoi mai mari, făcuţi de fiecare persoană pot duce la o dezvoltare de durată, iar lista lungă de modificări necesare o putem începe cumpărând chiar astăzi produse bio. Aceasta nu este doar o investiţie pe termen lung, ci poate produce schimbări perceptibile chiar acum!
CaliVita vă prezintă noul produs bio certificat, Organic Noni! Disponibil în magazinele din ţara noastră, precum şi în magazinele virtuale CaliVita.
Organic Noni se poate cumpara de aici: http://www.mypurnutrition.com/products .
Organic Noni este foarte bun in : alergii, boli de sange, cancere, psoriazis, zona zoster, tiroida, anemie, antiviral, sporirea imunitatii, atiinflamator, si multe alte afectiuni.
Nu ezitati si consumati produse naturiste Calivita, ele nu au efecte secundare si merg la cauza bolii.
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 21
Data de înscriere : 03/02/2015
Varsta : 64
Localizare : Sibiu

Vezi profilul utilizatorului http://produsenaturiste.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum