Ce trateaza Ocean 21 CaliVita

In jos

Ce trateaza Ocean 21 CaliVita

Mesaj Scris de Admin la data de Joi Feb 05, 2015 11:45 am

Lumea plantelor din oceane - comparativ cu cea a plantelor care cresc pe uscat şi care se hrănesc din sol - este practic neatinsă- algele îşi păstrează, de 70 de milioane de ani, bogăţia naturală, care se regăseşte neştirbită în produsul naturist CaliVita- Ocean 21. Acest produs, de o complexitate deosebită, conţine mai mult de 200 de substanţe biologic-active valoroase din 8 alge marine, vitamine, antioxidanţi, 60 de substanţe minerale, 24 aminoacizi, enzime. Astfel, peste 200 de componenţi ai săi asigură toate elementele necesare pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice.
Algele marine:
- Acidul alginic pe care îl conţin împiedică absorbţia unor metale toxice ajunse în organism.
- Conţinutul crescut în iod al algelor este benefic în prevenirea guşei şi în cazul funcţionării insuficiente a glandei tiroide.
- Borul pe care îl conţin joacă un rol indirect în reglarea metabolismului calciului şi magneziului.
- Acizii graşi omega-3 scad nivelul lipidelor din sânge, reduc agregarea plachetelor sanguine, într-o mică măsură cresc nivelul colesterolului "bun" (HDL) şi au efect vasodilatator. Încetinesc apariţia aterosclerozei şi scad tensiunea arterială.
- Datorită conţinutului de vitamina E, beta-caroten şi seleniu, au un rol important în anihilarea radicalilor liberi şi în îmbunătăţirea capacităţii de apărare a organismului.
- Prin conţinutul ridicat de fibre vegetale ajută la digestie. Efectul lor se face simţit repede în cazul hipersecreţiei de acid gastric.
Aloe Vera este bogată în calciu. Conţine şi vitamina B12. Stimulează digestia, circulaţia limfatică, funcţionarea rinichilor, ficatului şi a vezicii biliare. Stimulează funcţionarea celulelor limfocitare-T şi, astfel, creşte capacitatea de apărare a organismului.
Pau d'Arco este bogat în calciu şi fier, care sunt indispensabile pentru funcţionarea organismului şi, în special, a creierului. Scoarţa de Pau d'Arco este un adaptogen binecunoscut, care îmbunătăţeşte starea generală şi contribuie la funcţionarea optimă a sistemului imunitar. Consumul său optimizează absorbţia substanţelor nutritive. Are şi proprietăţi antifungice.
Care este efectul acestor substanţe?
- Efect detoxifiant. Purifică organismul de metalele toxice, de particulele radioactive şi de diferitele substanţe toxice.
- Fortifică sistemul imunitar în cazul unui organism slăbit (fortifiant general).
- Menţin şi îmbunătăţesc elasticitatea epidermei şi a ţesuturilor.
- Cresc vitalitatea.
- Au efect antioxidant.
- Încetinesc procesele de îmbătrânire.
- Au efect antiviral şi antifungic.
- Reglează metabolismul.
- Restabilesc digestia normală.
- Ameliorează procesele inflamatorii.
- Efect analgezic.
- Efect vasodilatator. Încetinesc procesele de ateroscleroză şi reduc tensiunea arterială. Scad riscul apariţiei bolilor cardiovasculare.
Acum cred ca va-ti convins de utilitatea acestui produs in casa voastra. Il puteti comanda aici : http://www.mypurnutrition.com/products/ocean-21 .
avatar
Admin
Admin

Mesaje : 21
Data de înscriere : 03/02/2015
Varsta : 64
Localizare : Sibiu

Vezi profilul utilizatorului http://produsenaturiste.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum